Climatherm Energy 2020 - 30 Χρόνια Ενεργειακής Εξειδίκευσης!

2.115 επισκέψεις στο άρθρο

Η Climatherm Energy ανανεώνει ξανά το ραντεβού της, με όλο το επαγγελματικό κοινό του ενεργειακού κλάδου, για τις 21-23 Φεβρουαρίου 2020 όπου και θα γιορτάσει τα 30 χρόνια εξειδίκευσής και συμβολής της στην ενεργειακή ανάπτυξη και πληροφόρηση της ελληνικής αγοράς.

Η μοναδική εξειδικευμένη, στον χώρο της ενέργειας, διεθνής έκθεση Climatherm Energy, με 30 χρόνια πορείας στον ελλαδικό χώρο, θα ανοίξει και πάλι τις πύλες τις από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020.

Πέρασαν 30 χρόνια ανοδικής πορείας και αναπολώντας το παρελθόν θυμάμαι πως κάποτε είχαμε δηλώσει ότι είμαστε σαν τους τσιγγάνους ͘ Κάναμε ακατάλληλους χώρους, φιλόξενους και κατάλληλους να υποδεχθούν μια διεθνή έκθεση σαν την Climatherm Energy, λόγω της έλλειψης ενός διεθνούς κρατικού εκθεσιακού κέντρου. Σταθμοί της έκθεσης ήταν το Ζάππειο Μέγαρο, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, το παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού, τους οποίους και καταφέραμε να μετατρέψουμε σε εκθεσιακά κέντρα με πολλή δουλειά, αγάπη και με μεγάλους αριθμούς συμμετοχών και επισκεψιμότητας.

ΠαρΆ όλη την κρίση του κλάδου, την τελευταία 8ετία, εμείς παραμείναμε πιστοί σε αυτό που πιστέψαμε 30 χρόνια πίσω, και γιΆαυτό συνεχίζοντας δυνατοί και με αξιοπιστία, προβάλλουμε συνεχώς την εξειδίκευση,  πάντα μαζί με όλες τις εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται.

Τον Φεβρουάριο του 2020, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια διοργάνωσης, αποσκοπούμε να προσφέρουμε, ακόμη μια φορά, άρτια οργάνωση και εξειδίκευση, εκθέτοντας προϊόντα των κλάδων της Α.Π.Ε, της Θέρμανσης, του Κλιματισμού, της Βιομηχανικής Ψύξης, του Εξαερισμού, της Ύδρευσης, του Φυσικού Αερίου, της Ηλεκτρικής Ενέργειας, της Αφαλάτωσης αλλά και της Ενεργειακής αναβάθμισης Κτιρίων και να δείξουμε σε όλο το επαγγελματικό κοινό, πως η Climatherm Energy πρωτοπορεί πάντοτε στις ενεργειακές εξελίξεις, τις τεχνολογικές αλλαγές, αλλά και πως αποτελεί τον κεντρικό σταθμό για όλους όσους επιθυμούν την άμεση, προσωπική επαφή με τα νέα προϊόντα και τους ειδικούς του κλάδου.

Η Climatherm Energy 2020 θα πραγματοποιηθεί στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, Athens Metropolitan Expo, σε συνδυασμό φυσικά με την πραγματοποίηση αρκετών σεμιναρίων, ημερίδων ή ομιλιών, με σκοπό πάντα την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση μηχανικών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, αρχιτεκτόνων, ξενοδόχων αλλά και πολλών άλλων επαγγελματιών του κλάδου μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αλλά και όλους τους νέους που μας επιλέγουν και εμπιστεύονται, κρίνοντας πως η Climatherm Energy είναι η μοναδική, εξειδικευμένη διεθνής έκθεση του κλάδου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του επαγγελματικού κοινού της.