Θέλεις ένα φορητό κλιματιστικό για τη δουλειά, τις διακοπές ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς; Αν ψάχνεις, βρίσκεις! Δες το VIDEO.

Θέλεις ένα φορητό κλιματιστικό για τη δουλειά, τις διακοπές ή όπου αλλού μπορείς να φανταστείς; Αν ψάχνεις, βρίσκεις! Δες το VIDEO.

Wow! Κλιματιστικό «τσέπης», πάει παντού & συμφέρει! VIDEO

2.214 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η τεχνολογία στις ηλεκτρικές συσκευές έχει πάει σε άλλο επίπεδο για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη παντού, όπου και αν βρεθούμε.

Πολλοί έχουμε αναρωτηθεί για το αν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα κλιματιστικό με πολύ χαμηλή τιμή, να κάνει δουλειά, να είναι και φορητό. Να μπορούμε δηλαδή να το πάρουμε μαζί μας παντού. Στη δουλειά, στις διακοπές ή όπου αλλού θέλουμε. Σιγά μη γίνεται θα πει κάποιος. Κι όμως γίνεται!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Θέλεις κλιματιστικό μικρό, φθηνό, να πηγαίνει παντού & να κάνει δουλειά; Το έχεις!
  • Mini, φορητό κλιματιστικό σε σχήμα κύβου με usb καλώδιο
  • Θέλει μόνο παγωμένο νερό & έχεις κρύο αέρα για 6-8 ώρες
  • Ενσωματωμένο ανεμιστηράκι, όπως αυτό που έχουν οι υπολογιστές
  • 3 ταχυτήτων για αυξομείωση έντασης, αλλάζει & χρώματα
Το μεγάλο ερώτημα για αυτό το καλοκαίρι είναι το αν θα μπορέσουμε να δροσιστούμε αρκετά, καθώς ενεργειακή κρίση και λογαριασμοί ρεύματος, προκαλούν ένα σοκ στην τσέπη μας. Αν ψάχνεις όμως, βρίσκεις λύσεις!

Μία από αυτές είναι ένα μικρό φορητό κλιματιστικό, το οποίο αλιεύσαμε στο διαδίκτυο. Κοστίζει μόλις 20 ευρώ, μπορείς να το πάρεις παντού μαζί σου, καθώς χωρά ακόμα και στη βαλίτσα σου. Είναι ωραίο και καλαίσθητο, σε σχήμα κύβου, παίρνει και καλώδιο usb! Έχει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι (όπως αυτό που έχουν οι υπολογιστές), 3 ταχύτητες για να αυξομειώνεις την ένταση του κρύου αέρα, αλλάζει και χρώματα!

Ε, τι άλλο θέλεις; Τι θα χρειαστείς; Λίγο παγωμένο νερό (περίπου 600 ml) και θα έχεις κρύο αέρα για 6-8 ώρες (ανάλογα με την ταχύτητα που έχεις επιλέξει).

Δες 1 video! Δεν είναι εντυπωσιακό; Τι λες;

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »