`Αδεια χρήσης της πατέντας Door-Ice Making για Premium ψυγεία

1.831 επισκέψεις στο άρθρο

Η LG παραχωρεί άδεια χρήσης των προηγμένων τεχνολογιών για τα ψυγεία στην εταιρεία GE Appliances

Η LG Electronics (LG) παραχωρεί άδεια χρήσης της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας παγοποιού στην πόρτα του ψυγείου (door-ice making) για τα ψυγεία που πωλούνται από την GE Appliances, την οποία η Haier απέκτησε το 2016. Οι όροι δεν κοινοποιήθηκαν.
 
Η συμφωνία αδειοδότησης για τη χρήση της πατέντας της LG από την GE Appliances υπογράφηκε έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων. Η συμφωνία υπογραμμίζει τη σημασία του μεγάλου εύρους ευρεσιτεχνιών της LG και την ηγετική θέση της εταιρείας στις οικιακές συσκευές με περισσότερες από 400 πατέντες που σχετίζονται με την door-ice making τεχνολογία.

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία παγοποιού στην πόρτα του ψυγείου από την LG, χάρη στον λεπτό και κομψό σχεδιασμό της, μεγιστοποιεί τον αποθηκευτικό χώρο στο ψυγείο. Η τεχνολογία παγοποιού στην πόρτα του ψυγείου εξοικονομεί περισσότερο χώρο στο ψυγείο από τη συμβατική τεχνολογία δημιουργίας πάγου, διευκολύνοντας την αποθήκευση τροφίμων στον ψυκτικό θάλαμο.

«Το όραμά μας να παρέχουμε περισσότερη άνεση και λειτουργικότητα στους πελάτες μας οδηγεί στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών, όπως οι εφευρέσεις παγοποιού στην πόρτα του ψυγείου», δήλωσε ο κ. Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. Ενώ συμπλήρωσε ότι: «την ίδια στιγμή, όπως φαίνεται σε αυτή τη σημαντική συμφωνία χορήγησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η LG δεσμεύεται να προστατεύει ενεργά την πνευματική ιδιοκτησία της».