20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

2.935 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ECORASTER HELLAS δραστηριοποιείται από το 1972 στο χώρο του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής, με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα προϊόντα.

Η εταιρεία H.I.E.E.Ltd  δραστηριοποιείται από το 1972 στο χώρο του περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής, με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα προϊόντα, έχοντας γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και τις βασικές αρχές της αειφόρου ανάπτυξης για τη δημιουργία υποδομών που πληρούν τα κριτήρια της περιβαλλοντικής πιστοποίησης κτιριακών υποδομών, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους κατασκευής.

Η εταιρεία ECORASTER HELLAS παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα υδατοπερατών δαπέδων. Το τρισδιάστατο πλέγμα  Ecoraster Ε30,40,50 σε συνδυασμό με φυσικά αδρανή υλικά, δημιουργεί ένα εγγυημένο σύστημα σταθεροποίησης  εδαφών πολλαπλών χρήσεων με ιδιαίτερα υψηλές αντοχές και με μεγάλο ρυθμό υδατοπερατότητας. Τα πολυλειτουργικά συστήματα Ecoraster συνεισφέρουν στον περιορισμό των επιφανειών σκυροδέματος σε όλους ανεξαιρέτως  τους  υπαίθριους  χώρους  επιτρέποντας την διατήρηση του υδρολογικού κύκλου νερού. Σε αντίθεση με τα συμβατικά δάπεδα που σφραγίζουν το έδαφος και δημιουργούν το φαινόμενο της `αστικής θερμικής νησίδας` η  ECORASTER HELLAS παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που βελτιώνουν το μικροκλίμα και δημιουργούν ευχάριστες  συνθήκες  διαβίωσης στις σύγχρονες  πόλεις.

ECORASTER HELLAS
Διεύθυνση: Αγίων Αναργύρων 25, 14343 Αθήνα
Τηλ.: 210 2581882