ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας

ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας!

ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας!

  • ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας
  • ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ. Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας!

ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας

3.159 επισκέψεις στο άρθρο (19/03/2024)
Σχολιάστε

Η εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας!

Η εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ είναι μία Εμπορική & Τεχνική Εταιρεία που παρέχει εξειδικευμένες & εξατομικευμένες υπηρεσίες από τη Μελέτη, την Πώληση, την Εγκατάσταση & τη Συντήρηση. Για την εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ μια εργασία ή μια πώληση είναι σχέση πολυετούς συνεργασίας με σεβασμό και εκτίμηση στις ανάγκες των πελατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ο Λουκάς Ρούτης είναι Αδειούχος Πιστοποιημένος Μηχανολόγος Ψυκτικός με πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας & εμπειρίας. Το συνεργείο της εταιρείας απαρτίζεται από τελειόφοιτους Σχολής Μηχανολόγων - Ψυκτικών με άριστη γνώση και δίψα για δουλειά. Εμπειρία, γνώση, οργάνωση, εντιμότητα, αξιοπιστία, καθώς και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας!

Η εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Κλιματισμού, Θέρμανσης, Ηλιακής Ενέργειας! Εκτός από την άριστη γνώση στον τομέα εγκατάστασης και συντήρησης κλιματιστικών μονάδων, συστημάτων θέρμανσης κλπ., η εταιρεία παρέχει και μια σειρά από άλλες σημαντικές υπηρεσίες.

Μελέτες

Με επίσκεψη στο χώρο σας και κατόπιν συνεργασίας μαζί σας, η εταιρεία προσπαθεί να βρει την πιο σωστή θέση των κλιματιστικών για την ιδανικότερη κάλυψη των δικών σας αναγκών. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, η εταιρεία μπορεί να σας προτείνει μηχανήματα, κατάλληλα για το χώρο σας, οποιασδήποτε μάρκας επώνυμης ή μη, βασισμένη στην πολυετή συνεργασία της με την αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών ELECTRONET.

Το συνεργείο της εταιρείας ΡΟΥΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ σας εγγυάται άψογη εγκατάσταση χωρίς κακοτεχνίες και ζημιές, τρέφοντας πάντα σεβασμό για την περιουσία σας. Αναλαμβάνουν κάθε είδους εγκατάσταση, εύκολη ή δύσκολη, σε οικιακούς, επαγγελματικούς χώρους ή και σε υπό ανέγερση κτίρια (οικοδομές).

Επιλεγμένο συνεργείο με την επίβλεψη του ίδιου του κυρίου Ρούτη εγκαθιστά τα κλιματιστικά μηχανήματα παντού όπου απαιτείται κλιματισμός. Όλα τα υλικά εγκατάστασης προέρχονται από μεγάλους Οίκους του εξωτερικού.

Επισκευές

Σε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης, το συνεργείο της εταιρείας και ο κύριος Ρούτης βρίσκονται δίπλα σας άμεσα, για να διαγνώσουν και να χειριστούν βλάβες ανεξαρτήτως τύπου κλιματιστικής μονάδας ή εταιρείας.

Χάνδρωμα Σωληνώσεων

Ένα νέο αναπτυσσόμενο κομμάτι της τελευταίας πενταετίας, είναι η προεγκατάσταση των ψυκτικών σωληνώσεων για όλου του τύπου τα οικιακά και επαγγελματικά κλιματιστικά. Η εταιρεία ΡΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια σε αυτόν τον τομέα και συνεργάζεται με επίλεκτους κατασκευαστές.

Συντήρηση

Η συντήρηση του κλιματιστικού και ο καθαρισμός των ψυκτικών συστημάτων, είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία και απόδοση των μηχανημάτων ιδιαίτερα το καλοκαίρι, επειδή αναπτύσσονται μύκητες στα φίλτρα των κλιματιστικών. Όλες οι μονάδες κλιματισμού είναι εξοπλισμένες με ένα φίλτρο. Ο τύπος του φίλτρου αυτού μπορεί να διαφέρει πολλές φορές ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αν αμελούμε να κάνουμε συντήρηση των κλιματιστικών μονάδων, υπάρχει κίνδυνος απελευθέρωσης βακτηρίων από τα υπερφορτωμένα φίλτρα αντί για την παγίδευσή τους. Για να έχετε αποδοτικότερη λειτουργία των κλιματιστικών σας και ένα πιο υγιεινό περιβάλλον, θα πρέπει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, να γίνεται η συντήρησή τους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εργασίες που πραγματοποιούνται κατά τη συντήρηση είναι οι εξής:
  • Χημικός καθαρισμός.
  • Έλεγχος της ποσότητας του ψυκτικού υγρού και πιθανή συμπλήρωσή του.
  • Έλεγχος των πιέσεων, των ηλεκτρικών συνδέσεων καθώς και των ηλεκτρονικών μερών του μηχανήματος.
  • Καθαρισμός των αποχετεύσεων.
Εξουσιοδοτημένος έμπορος
Εξειδικευμένο Service

Routis Klimatismos
Ηρακλείτου 93 & Ζαϊμη, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6617197, 694 4353199
E-mail : [email protected]
Site : www.routisklimatismos.com