Η εταιρεία Mapei

Η εταιρεία Mapei

Mapei, λύσεις και προϊόντα για κάθε ανάγκη της κατασκευής

8.975 επισκέψεις στο άρθρο (01/03/2024)
Σχολιάστε

Ευρεία γκάμα προϊόντων, καινοτομία, ποιοτικά προϊόντα, εταιρική κουλτούρα και σεβασμός προς το περιβάλλον είναι παράγοντες που καθιστούν τον όμιλο Mapei παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή δομικών υλικών.

Η Mapei Hellas ιδρύθηκε το 2001 στην Ελλάδα και αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Ιταλικού πολυεθνικού ομίλου Mapei. O όμιλος Mapei αναπτύσσεται συνεχώς και πλέον δραστηριοποιείται σε 36 χώρες, διαθέτοντας 83 μονάδες παραγωγής και 90 θυγατρικές. Από το 1937 η Mapei δίνει σταθερά αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στον κλάδο της κατασκευής σε όλο τον κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »
Συγκεκριμένα, η ευρεία γκάμα προϊόντων της, η καινοτομία, τα ποιοτικά προϊόντα, η εταιρική κουλτούρα  καθώς και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι παράγοντες που καθιστούν τον όμιλο Mapei παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή δομικών υλικών.
 
Η Mapei, με την παραγωγή των παρακάτω κατηγοριών υλικών δίνει λύσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την κατασκευή. Προσφέρει 20 σειρές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερα από 1.500 διαφορετικά πρωτοποριακά χημικά προϊόντα για την κατασκευή, που συμμορφώνονται με τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
 
O επαγγελματίας του χώρου των κατασκευών αλλά και ο τελικός καταναλωτής μπορεί να βρει στη Mapei λύσεις και προϊόντα για κάθε ανάγκη της κατασκευής όπως κόλλες, αρμόστοκους, στεγανωτικά υλικά, συστήματα θερμομόνωσης, επισκευαστικά, χρώματα, προϊόντα για ξύλινα δάπεδα και πολλά άλλα προϊόντα και εξειδικευμένα συστήματα.
 
Στην Ελλάδα, η Mapei Hellas, λειτουργεί υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στην περιοχή της Ριτσώνας Ευβοίας, το οποίο στελεχώνεται από ομάδα έμπειρων κι άρτια καταρτισμένων ειδικών που υπηρετούν πιστά το όραμα και τις αξίες της εταιρείας. Δύο αποθηκευτικές μονάδες στη βιομηχανική περιοχή της Ριτσώνας και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, το 2020 ολοκληρώθηκε η ίδρυση του σύγχρονου κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα.
 
Τα προϊόντα της Mapei βρίσκονται διαθέσιμα στο δίκτυο διανομής της σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες για τα σημεία πώλησης καθώς και χρήσιμα στοιχεία σχετικά με την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της www.mapei.gr
 
Ακολουθήστε την εταιρεία στα social media για να μαθαίνετε τα νέα της και να ενημερώνεστε για τα προϊόντα της.
 
Facebook https://www.facebook.com/mapeihellas
Instagram https://www.instagram.com/mapei_hellas/
YouTube https://www.youtube.com/c/MapeiHellas
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/mapei-hellas