Αποκλειστική εμπορία και Διανομή Προϊόντων ΜΑΛΤΕΖΟΣ στη Θεσσαλονίκη

Αποκλειστική εμπορία και Διανομή Προϊόντων ΜΑΛΤΕΖΟΣ στη Θεσσαλονίκη

2.550 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 με κύρια ISO δραστηριότητά της, την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων και από τότε βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία και εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
ARISTON

H εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθόλη τη διάρκεια ζωής του, επίσης αναλαμβάνει την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

Kοινοποίησέ το »

 
Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 με κύρια ISO δραστηριότητά της, την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων.

Σήμερα η δραστηριότητα της καλύπτει τον κλάδο των ηλιακών, ηλιακών συλλεκτών, των κάθετων boiler λεβητοστασίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, φωτοβολταϊκών συστημάτων, όπως επίσης της θέρμανσης και του κλιματισμού. Κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.

Κατέκτησε την πρωτοπορία στον κλάδο της, χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια της στην εγγύηση, στην τεχνική υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση. Η ποιότητα και η συνέπεια ΜALTEZOS αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από τις χιλιάδες των πελατών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η τεχνική ανωτερότητα της MALTEZOS βασίζεται στην υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής που διαθέτει με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας (CNC), στο υψηλών προδιαγραφών πεπειραμένο προσωπικό της, στον αυστηρό και υποδειγματικό ποιοτικό έλεγχο και στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών στην Ελλάδα μέσω του οποίου πωλεί και υποστηρίζει εγχώρια τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα αναπτύσσει αξιόλογη εξαγωγική δραστηριότητα.

ΜΑΛΤΕΖΟΣ κατάστημα στη Θεσσαλονίκη:
Ελ. Βενιζέλου 14 Καλαμαριά (προέκταση Ανδριανουπόλεως)
Τηλ.: 23130 40864, 2313 040868
Email: [email protected]
https://www.maltezosthess.gr/
 

Kοινοποίησέ το »

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
CLIMATISM