Σφυρηλασία

Κατεργασία

Ποιοτικός έλεγχος

Πρωτοπόρα, πιστοποιημένα & καινοτόμα προϊόντα της σύγχρονης ελληνικής oρειχαλκουργίας

3.251 επισκέψεις στο άρθρο

Η Brass Form συστήθηκε το 1990, και στα 30 χρόνια της δραστηριότητάς της επικεντρώνεται στη μελέτη, σχεδίαση και παραγωγή διακοπτών για εγκαταστάσεις ύδρευσης - θέρμανσης.

Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και η δυναμική προοπτική της υποστηρίζονται από τις συνεχείς επενδύσεις σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και από το αξιόπιστο και πιστοποιημένο δίκτυο προμηθευτών της. Ως αποτέλεσμα, η Brass Form αποτελεί σήμερα μια αμιγώς ελληνική και σύγχρονη παραγωγική μονάδα, με ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων.

Παραγωγή & πιστοποίηση
Τα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία αναπτύσσονται με κριτήριο την καινοτομία και τη διαφοροποίηση, κατοχυρώνονται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας με διπλώματα ευρεσιτεχνίας διεθνούς εμβέλειας. Πιστοποιούνται από διεθνείς φορείς (DVGW / WRAS) και παράγονται κάτω από συνεχή και αυστηρό έλεγχο με πιστοποιημένες διαδικασίες και κατοχυρωμένες εδώ και 15 χρόνια με πιστοποιητικό ISO 9001:2015, γεγονός που βεβαιώνει ότι σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ελέγχονται και τηρούνται οι υψηλές ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές.

Οι συνεχείς επενδύσεις, η ανάπτυξη νέων προϊόντων και το εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό στηρίζουν την πορεία της εταιρείας, δίνοντάς της δυναμική προοπτική εντός και εκτός της Ελλάδας

 Ανοιχτή πρόσκληση
Όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι πάντα πρόθυμη να υποδεχτεί όλους τους συνεργάτες της και να τους ξεναγήσει σε όλους τους χώρους παραγωγής, έτσι ώστε σε ώρα λειτουργίας να δουν και να αξιολογήσουν την παραγωγική διαδικασία. Ταυτόχρονα δίνεται και η δυνατότητα να συζητηθούν και να καταγραφούν σκέψεις και σημαντικές προτάσεις, έτσι ώστε να αναπτυχθούν τα νέα προϊόντα.

Εξυπηρέτηση & αμεσότητα
Η Brass Form φροντίζει για τη συνεχή και καθημερινή παρουσία της πανελλαδικά με το δικό της ανεξάρτητο, εκπαιδευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό του δικτύου πωλήσεων. Η εταιρεία στοχεύει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο επαγγελματικής υπευθυνότητας, καθώς και στην ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση με όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση, ευελιξία και υψηλή ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη της αγοράς, εμπορική ή τεχνική.

Ενημέρωση & προβολές
Η Brass Form, σε συνεργασία με κάθε εμπορική επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει προβολές με σκοπό την ενημέρωση των εγκαταστατών όσον αφορά τις προδιαγραφές, τη λειτουργικότητα και την πιστοποίηση των προϊόντων της.

Τεχνική υποστήριξη
Σύμφωνα με την εταιρεία, σε κάθε ιδιαίτερη περίπτωση όπου μπορεί να χρειάζονται συγκεκριμένες και εξειδικευμένες λύσεις, βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της, με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή τους για όποια πληροφορία χρειαστούν, ακόμα και με επιτόπου επίσκεψη από αρμόδιο του τεχνικού τμήματος άμεσα και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Εξωστρέφεια
Μέσα από ένα οριοθετημένο και συγκεκριμένο πλάνο, με συνεχή παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, στόχος της Brass Form είναι η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας και η γνωστοποίηση του ονόματος της εταιρείας εκτός Ελλάδας. Η Brass Form έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε πάνω από 15 χώρες στο εξωτερικό, σε Ευρώπη, Αφρική και Ασία, όπου τα προϊόντα της βρίσκουν καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση και ανταπόκριση από τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις δυνατότητες και την προοπτική μιας ελληνικής παραγωγικής μονάδας, μέσα από όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιέρωσαν και στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της εταιρείας
Μέσα από τη συνεχή έρευνα, τη μελέτη και την αξιολόγηση των σύγχρονων τάσεων, η Brass Form, εκτός των παραδοσιακών προτάσεων για την κάλυψη των εγκαταστάσεων θέρμανσης - ύδρευσης, εξελίσσει τα τελευταία χρόνια διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, τα οποία παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Ο αυτόματος πλήρωσης, ο μειωτής πίεσης, το μαγνητικό φίλτρο και το πρωτοποριακό SolarKit, σε συνδυασμό με τις ήδη γνωστές και καινοτόμες προτάσεις της εταιρείας, όπως είναι η ηλεκτρoβάνα, οι συλλέκτες και το σύστημα σύνδεσης Press, ξεχωρίζουν για την υψηλή τεχνολογία τους. Και παράλληλα αναβαθμίζουν και χαρακτηρίζουν την Brass Form ως έναν παραγωγό που καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, για την προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προώθηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, με πρωταρχικό σκοπό και στόχο το σεβασμό στον άνθρωπο.

Όραμα & στόχοι
Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η αναγνώριση και η επιβράβευση των προσπαθειών της μέσα από την εμπιστοσύνη όλων των συνεργατών της, τη δεσμεύουν ώστε να συνεχίσει να ερευνά και να μελετά τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο, να αξιοποιεί τις τεχνολογικές εξελίξεις και να προσαρμόζεται στις ανάγκες ενεργειακής εξοικονόμησης και περιβαλλοντικής προστασίας που απαιτεί η εποχή, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και παρουσίαση νέων, καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων και προτάσεων.