Αυτονομίες θέρμανσης για μέγιστη οικονομία !

3.512 επισκέψεις στο άρθρο

Το AutoHeat είναι ένα σύστημα αυτονομίας καλοριφέρ το οποίο προσφέρει 50% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο κεντρικής θέρμανσης με αυτονομία και 50% οικονομία σε σχέση με οποιοδήποτε ηλεκτρικό καλοριφέρ ή σόμπα χαλαζία. Ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα, για ποιοτική θέρμανση.

Το AutoHeat είναι ένα σύστημα αυτονομίας καλοριφέρ το οποίο προσφέρει 50% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο κεντρικής θέρμανσης με αυτονομία και 50% οικονομία σε σχέση με οποιοδήποτε ηλεκτρικό καλοριφέρ ή σόμπα χαλαζία αφού ζεσταίνουμε μόνο το νερό του σώματος και όχι σωληνώσεις και αποθήκη νερού. Αξιοποιείται η κεντρική θέρμανση και αναβαθμίζεται με πραγματική αυτονομία, τώρα σε κάθε χώρο. Ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα, για ποιοτική θέρμανση όπου και όταν την θέλετε, χωρίς μερεμέτια υδραυλικά ή ηλεκτρολογικά και χωρίς έξοδα συντήρησης.

Τοποθετείται στα σώματα καλοριφέρ που ήδη υπάρχουν, τα οποία δεν αλλάζονται και δεν αποσυνδέονται από το υπάρχον δίκτυο, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να είναι σε θέση να λειτουργήσουν με αυτό. Προσαρμόζεται μία ηλεκτρική αντίσταση με θερμικό ασφαλείας στο νερό (η οποία εμβαπτίζεται στο σωλήνα και με το ειδικό σετ εξαρτημάτων συνδέεται το καλοριφέρ) και θερμοστάτη χώρου.

Η αντίσταση είναι class II και δεν υπάρχει περίπτωση διαρροής ρεύματος στο νερό και ο θερμοστάτης κατασκευάζεται από μη εύφλεκτο υλικό. Ο ειδικός βρόγχος και το σώμα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Έτσι, ζεσταίνεται το νερό του σώματος και μόνο, τα θερμά μόρια του νερού κατευθύνονται επάνω και με φυσική ροή γίνεται η μετάδοση της θερμότητας. Εκμεταλλευόμαστε τις ιδιότητες του καλοριφέρ, που ζεσταίνει τα δομικά στοιχεία του σπιτιού και τον αέρα με φυσική ροή και θαλπωρή. Αυτός είναι και ο λόγος που το καλοριφέρ “κρατάει” την θέρμανση, σε αντίθεση με τις ηλεκτρικές σόμπες που μόλις σταματήσουν να λειτουργούν, ο χώρος αμέσως παγώνε.