ICON GROUP: Κατασκευάζουν το παρόν. Σχεδιάζουν το μέλλον.

Ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών

4.559 επισκέψεις στο άρθρο

Η Icon Group εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την προμήθεια, κατασκευή, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, με ολοκληρωμένες λύσεις. Mε αυστηρό επαγγελματισμό, παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιταγές του έργου.

Η εταιρεία Icon Group δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978. Η τεχνογνωσία και η πολυετή εμπειρία στον Η/Μ τομέα, καθώς και το διαρκώς εκπαιδευόμενο σε νέες επιστημονικές μεθόδους δυναμικό της, εξασφαλίζουν την επιτυχία στην διαχείριση έργων που απαιτούν υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης.

Kοινοποίησε το »


Στον Όμιλο της Icon Group, επενδύουν συνεχώς στην έρευνα, τη μηχανική και την ανάπτυξη νέων μεθόδων, υπηρεσιών και λύσεων στον τομέα της Ενέργειας.
 
Οι υπηρεσίες τους…
  • Ηλεκτρομηχανολογικές Εφαρμογές
  • Εξοικονόμηση Ενέργειες
  • Εγκαταστάσεις Ψύξης – Θέρμανσης
  • Συντηρήσεις Εγκαταστάσεων και After Sales Service
  • Θερμογραφία και Auditing
  • Ανακαινίσεις Κατοικιών
  • Εξοικονομώ Αυτονομώ 
  • Πιστοποίηση Κτηρίων – ΠΕΑ
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Συντήρηση - Εγκατάσταση - Μελέτη
Από τη συντήρηση του καυστήρα σας και την εγκατάσταση φυσικού  αερίου μέχρι την μελέτη και υλοποίηση βιομηχανικών συστημάτων  Θέρμανσης Ψύξης - HVAC η Icon Group βρίσκεται δίπλα σας από το 1978.  Με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία των έργων και λειτουργώντας με αυστηρό επαγγελματισμό, παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιταγές του έργου.


Η αποστολή τους…
«Η δημιουργία ασφαλών περιβαλλοντολογικά ευαισθητοποιημένων εγκαταστάσεων, με σεβασμό στην υφιστάμενη αισθητική και με προτεραιότητα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.»
 
Το Όραμα τους…
“Η επιστήμη της Μηχανικής είναι το Πάθος μας. Αυτό το πάθος, μας οδηγεί σήμερα να παραδίδουμε έργο που οι επόμενες γενιές δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν.”

Με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία των έργων και λειτουργώντας με αυστηρό επαγγελματισμό, διαχειρίζονται και παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας ακολουθώντας πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιταγές του έργου.
Με έμπειρους τεχνικούς και μηχανικούς αλλά και οικονομικούς επιστήμονες παρακολουθούν τις εξελίξεις της τεχνολογίας, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία της κατασκευής, με την υιοθέτηση των νέων μεθόδων της τέχνης και της επιστήμης που αποκαλείται Μηχανολογία.
 
 

Kοινοποίησε το »