Η M-Thermal Arctic Series της Midea, διατίθεται στην Ελλάδα από την Εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Η M-Thermal Arctic Series της Midea, διατίθεται στην Ελλάδα από την Εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη.

Θέρμανση, ψύξη & ζεστό νερό οικονομικά, με αντλίες Θερμότητας Midea

8.920 επισκέψεις στο άρθρο (15/03/2024)
Σχολιάστε

Eνεργειακά αποδοτικές θερμοκρασίες εντός του χώρου σας και ζεστό νερό, γρήγορα και οικονομικά, με ενεργειακή απόδοση έως Α+++.

Οι αντλίες θερμότητας M-Thermal Arctic Series της Midea είναι εδώ για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη στον κλιματισμό αλλά και σε ζεστό νερό χρήσης. Η τεχνολογία πίσω από τις αντλίες θερμότητας της Midea, απορροφά τη «δωρεάν» θερμοκρασία από τον εξωτερικό αέρα και την ενισχύει μέσω του συμπιεστή. Έτσι δημιουργεί ενεργειακά αποδοτικές θερμοκρασίες εντός του χώρου σας και ζεστό νερό, γρήγορα και οικονομικά, με ενεργειακή απόδοση έως Α+++.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Οι αντλίες θερμότητας Μ Thermal είναι διαθέσιμες σε monoblock μονάδες, δηλαδή με προ-εγκατεστημένο το υδραυλικό συγκρότημα στη συμπαγή εξωτερική μονάδα, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη εγκατάστασης πρόσθετου υδροστασίου εντός του σπιτιού. Έτσι εξασφαλίζουν εύκολη τοποθέτηση και αποτελούν ιδανική επιλογή για εγκατάσταση σε εφαρμογές που υπάρχουν περιορισμοί χώρου.

Η ολοκληρωμένη πρόταση της Midea, μπορεί να συνδυαστεί είτε με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών όπως ενδοδαπέδια και fan coils, είτε με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα, σε νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Έτσι απολαμβάνετε καθημερινά τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας και ανακαλύπτετε την απόλυτη ξεγνοιασιά στο σπίτι.



Η σειρά M Thermal της Midea αποτελεί την πράσινη λύση! Μέσω της αξιοποίησης του φιλικού προς το περιβάλλον ψυκτικού υγρού R32, εξασφαλίζει  χαμηλό Δυναμικό Υπερθέρμανσης του Πλανήτη (GWP) και μειωμένες έως 75% εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το R32 εκτός από επιλογή φιλική προς το περιβάλλον είναι και επιλογή φιλική προς την ηλεκτρική κατανάλωση καθώς παρέχει υψηλότερο συντελεστή μεταφοράς θερμότητας και καλύτερη απόδοση σε σχέση με το R410.

Μέσω του ενσύρματου χειριστηρίου ο χρήστης εκτός του ελέγχου της αντλίας θερμότητας, μπορεί ανά πάσα στιγμή να γνωρίζει την κατανάλωση ενέργειας του συστήματος καθώς και να λαμβάνει προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Το μενού διατίθεται σε πολλαπλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, ενώ δίνεται και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω WiFi με τη χρήση App.

Στην ελληνική αγορά, οι αντλίες θερμότητας της Midea διατίθενται από την εταιρεία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη, αποκλειστικού αντιπροσώπου των αντλιών θερμότητας και κεντρικών συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης της Midea MBT στην Ελλάδα.

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε.  ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ
Λ. ΑΘηνών 50, Αθήνα
Τηλ.: 210 5288871-7
Email: [email protected]
Site: www.mideacac.gr