Σύγχρονες λύσεις Κλιματισμού και Θέρμανσης από την Climatism.

Κλιματισμός & Θέρμανση με υπογραφή από τους top !

5.217 επισκέψεις στο άρθρο

Η Climatism έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες κ.ά..

Η CLIMATISM έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για:

Kοινοποίησε το »


- ξενοδοχειακές μονάδες,
- συγκροτήματα κατοικιών,
- πολυκατοικίες,
- μεζονέτες,
- μονοκατοικίες & εξοχικές κατοικίες

σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής, τα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
  • Πλούσια  εμπειρία σε έργα ανακαίνισης & αναβαθμισμένων ενεργειακών εγκαταστάσεων
  • Καινοτομία με σύνθετες λύσεις ηλιακής υποβοήθησης & λοιπών Α.Π.Ε.
  • `Αριστος συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας σε κλιματισμό, θέρμανση, ζεστά νερά & εξαερισμό.
 
Λύσεις εξοικονόμησης κόστους αξιοποιώντας σύγχρονες λύσεις κλιματισμού & θέρμανσης !

 H Climatism, πάνω από 20 χρόνια υπογράφει σημαντικά τουριστικά και οικιακά έργα. H Climatism, πάνω από 20 χρόνια υπογράφει σημαντικά τουριστικά και οικιακά έργα.

"H CLIMATISM δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, υδρόψυκτων συστημάτων και εξαερισμού. Παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στη χώρα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις, στην Αθήνα, τη Μύκονο και τη Ρόδο. Στο ενεργητικό της εταιρείας καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα μεγαλύτερα έργα του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας."

Κλιματισμός σπιτιού με την υπογραφή Climatism

Η στρατηγική μας συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού για οικιακές εφαρμογές, όπως η Daikin (η Climatism είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους εξουσιοδοτημένους Blue Dealers της Daikin σε κλιματισμό και θέρμανση), η Fujitsu και η Samsung, εγγυάται μια πλειάδα λύσεων για το κομμάτι που λέγεται «κλιματισμός σπιτιού».

Είτε πρόκειται για νέα κατοικία είτε κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι και θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας σύστημα, είμαστε στη διάθεσή σας! Θα σας κατευθύνουμε στην επιλογή της ιδανικής λύσης για την περίπτωσή σας, με την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση.
 

Σύγχρονες Λύσεις Θέρμανσης & Ηλιακών Συστημάτων

Από συμβατικούς λέβητες και καυστήρες φυσικού αερίου, μέχρι αντλίες θερμότητας, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, συστήματα ηλιακής ενέργειας και υποβοήθησης, η Climatism προσφέρει μια τεράστια βεντάλια ενεργειακών λύσεων, για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Η Climatism εδώ και πολλά χρόνια έχει διευρύνει το πεδίο δραστηριοποίησής της, που επικεντρωνόταν στο τρίπολο κλιματισμός-εξαερισμός-ψύξη. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, η εταιρεία μας συνέδεσε τις παρεχόμενες λύσεις με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία θέρμανσης χώρων και νερών χρήσης, τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.
Η γκάμα των λύσεων θέρμανσης εκτείνεται από συμβατικούς λέβητες και καυστήρες φυσικού αερίου (Bosch – Buderus) και φτάνει μέχρι αντλίες θερμότητας (Daikin Altherma) για νεόκτιστους ή υφιστάμενους χώρους, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και σωληνώσεων (Rehau) και συστήματα ηλιακής ενέργειας & υποβοήθησης (Calpak).

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον Κύριο Νικόλαο Χαλακατεβάκη, Ιδιοκτήτης και Μηχανολόγος Μηχανικός της Climatism. Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα “στοιχήματα” και οι ευκαιρίες της αγοράς “μέσα από τα μάτια του”.

Μιλάμε με τον Κύριο Νικόλαο Χαλακατεβάκη, Ιδιοκτήτης και Μηχανολόγος Μηχανικός της Climatism.

Ηλιακά Συστήματα Calpak
Τα ηλιακά συστήματα της Calpak έχουν επιλεχθεί από την Climatism για να παρέχουν σε κάθε σπίτι ζεστό νερό, αξιοποιώντας τις ακτίνες του ήλιου.

Τα ολοκληρωμένα κεντρικά θερμικά ηλιακά συστήματα που σας προτείνουμε είναι κατασκευασμένα υπό τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αποτελεσματικότητας.

Τα ηλιακά συστήματα (συστήματα βεβιασμένης ροής) είναι η νέα εφαρμογή για την ηλιακή θερμική ενέργεια της οικίας σας.

Τα τρία κύρια μέρη τους είναι:

  • οι ηλιακοί συλλέκτες (επίπεδοι ή vacuum)

  • η επιδαπέδια δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού (boiler λεβητοστασίου)

  • μία ειδική συσκευή με την αντλία και το αυτόματο σύστημα κεντρικού ελέγχου (solar station)


Συντήρηση: Ζωτική Ανάγκη για τα Συστήματα Κλιματισμού & Θέρμανσης
Κάθε κλιματιστικό μηχάνημα, σύστημα θέρμανσης/ψύξης ή ενεργειακή τεχνολογική υποδομή –όσο ποιοτικά κατασκευασμένο ή προηγμένο κι αν είναι– έχει ένα μέγιστο χρόνο ζωής. Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής του και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία του, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση

Η Climatism διαθέτει τεχνογνωσία και όνομα στην ποιοτική ανακαίνιση – αναβάθμιση ξενοδοχειακών μονάδωνΗ Climatism διαθέτει τεχνογνωσία και όνομα στην ποιοτική ανακαίνιση – αναβάθμιση ξενοδοχειακών μονάδων

Ανακαινίσεις / Αναβαθμίσεις ξενοδοχείων
Την περίοδο της κρίσης, ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για μια επαγγελματική μονάδα είναι η διαχείριση του κόστους λειτουργίας.
 
Ειδικότερα στις ξενοδοχειακές μονάδες το κόστος θέρμανσης & το κόστος ζεστών νερών χρήσης είναι μια από τις σημαντικότερες λειτουργικές δαπάνες σε ετήσια βάση. Οι μετρήσεις σε εφαρμογές της CLIMATISM έχουν δείξει μειώσεις κόστους που ξεπερνούν το 70% σε ετήσια κατανάλωση.

Kοινοποίησε το »