H συσσωρευμένη γνώση 356 ετών της Saint-Gobain Glass τους καθιστά κορυφαίους στον κλάδο του υαλοπίνακα.

H συσσωρευμένη γνώση 356 ετών της Saint-Gobain Glass τους καθιστά κορυφαίους στον κλάδο του υαλοπίνακα.

Εξοικονομώ με υαλοπίνακες Saint-Gobain Glass

5.364 επισκέψεις στο άρθρο

H Saint-Gobain Glass με ιστορία μεγαλύτερη των 350 ετών στην παραγωγή υαλοπινάκων έχει διαμορφώσει προτάσεις ειδικά για το νέο Εξοικονομώ - Αυτονομώ.

Θέλετε καλή θερμομόνωση τον χειμώνα και προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι; Η SAINT GOBAIΝ Glass σας προτείνει διπλή υάλωση με την επίστρωση PLANISTAR EVO.

Kοινοποίησέ το »

Θέλετε καλή θερμομόνωση τον χειμώνα, προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι, αλλά και υψηλή διαφάνεια και αισθητική;  

Η Saint-Gobain Glass σας προτείνει διπλή υάλωση με την επίστρωση PLANISTAR SUN PLUS. Όλες οι διπλές υαλώσεις μπορούν να ενισχυθούν κατάλληλα για έξτρα ασφάλεια σε πτώση, προστασία έναντι διάρρηξης και ηχομείωση.

Για μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη λύση διπλής υάλωσης, η Saint-Gobain Glass προτείνει και τον θερμομονωτικό αποστάτη SWISSPACER για αποφυγή θερμογεφυρών και συμπυκνώσεων υδρατμών στις ακμές των υαλοπινάκων.

Τα προϊόντα τους είναι στην διάθεση κάθε Έλληνα που κατασκευάζει, ανακαινίζει, επισκευάζει και θωρακίζει ενεργειακά την κατοικία του
Τα προϊόντα τους είναι στη διάθεση κάθε Έλληνα που κατασκευάζει, ανακαινίζει, επισκευάζει και θωρακίζει ενεργειακά την κατοικία του.

Μιλάμε (και ρωτάμε) με τον κύριο Μάκη Γαλιατσάτο, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Saint-Gobain Glass Hellas Ελλάδος και Περιφερειακό Διευθυντή Ανατολικής Μεσογείου. Θέμα μας, οι προκλήσεις, τα «στοιχήματα» και οι ευκαιρίες της αγοράς «μέσα από τα μάτια του».

Μιλάμε με τον Κύριο Μάκη Γαλιατσάτο, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Saint-Gobain Glass Hellas Ελλάδος και Περιφερειακό Διευθυντής Ανατολικής Μεσογείου.
Μιλάμε με τον κύριο Μάκη Γαλιατσάτο, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Saint-Gobain Glass Hellas Ελλάδος και Περιφερειακό Διευθυντή Ανατολικής Μεσογείου.
 

Kοινοποίησέ το »