Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά της MP-Energy.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά της MP-Energy.

Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά

Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά

Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά

  • Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά της MP-Energy.
  • Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά
  • Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά
  • Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά

Φωτοβολταϊκά MP-Energy: Ποιοτικά & Αποδοτικά

8.314 επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)
Σχολιάστε

Οι επιλογές της MP-Energy για το 2023 είναι ένα από τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά πάνελ παγκοσμίως (Sharpnu-jd 445Wp και 540Wp) και για τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά οι μπαταρίες Sunlight.

Η MP-Energy επέλεξε για το 2023 ένα από τα ποιοτικότερα και πιο αποδοτικά πάνελ (Sharpnu-jd 445Wpκαι 540Wp) παγκοσμίως για τα φωτοβολταϊκά που προτείνει σε συνδυασμό με εξαιρετικά αξιόπιστους και αποδοτικούς αντιστροφείς (Fronius, KostalPiko, SMA, Victron) και για τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά μας μπαταρίες Sunlight.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Σε όλα τα φωτοβολταϊκά έργα, η εταιρεία προτείνει ένα από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως με ένα από τα πιο αποδοτικά πάνελ της αγοράς. Συγκεκριμένα, επέλεξε το Sharpnu-jd 445Wp για όλα τα αυτόνομα και netmetering έργα της και το Sharpnu-jd 540Wp για τα πάρκα. Το συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό πάνελ είναι τεχνολογίας μονοκρυσταλλικού πυριτίουPERC με half-cutcells και εξαιρετικό θερμοκρασιακό συντελεστή (-0,34%/οC!!). Σε όλα τα πάνελ προσφέρεται γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 ετών, εγγύηση προϊόντος 15 ετών, εγγύηση anti-pid, αντοχή στο αλάτι, σε οξέα και αμμωνία.



H Sharp είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων παγκοσμίως με τα πρώτα της πάνελ να τροφοδοτούν εδώ και πάνω από 60 χρόνια τους πρώτους Ιαπωνικούς δορυφόρους.

Τα παραπάνω υλικά θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές με εγκατάσταση ή σε τιμές χονδρικής για συνεργάτες στη σελίδα της MP-Energy στην αντίστοιχη ενότητα σε συνδυασμό με εξαιρετικά αξιόπιστους αντιστροφείς Fronius, Kostal Piko, SMA, ΑΒΒ για netmetering, Victron για όλα τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά και Huawei, Goodwe για τα πάρκα.

Όσο για τις μπαταρίες για αυτόνομα φωτοβολταϊκά εδώ και χρόνια η MP-Energy εμπιστεύεται και στηρίζει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μπαταριών παγκοσμίως, την Sunlight που εδρεύει στη χώρα μας. Από φέτος (2021) μάλιστα υπάρχει η επιλογή της μπαταρίας λιθίου Sunlight Lioness (5-200kwh) με 4500 κύκλους για 80% βάθος εκφόρτισης.

Η MP-Energy έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες έργα φωτοβολταϊκών μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους και σας προτείνει ανεπιφύλακτα τις παραπάνω επιλογές για την χρονιά αυτή.

Στην MP-Energy θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα φωτοβολταϊκά πάνελ σε εξαιρετικές τιμές.

Καλέστε στο τηλ.: 210 3217895 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε περισσότερα στο: MP-Energy