Nέα προηγμένα συστήματα αεραγωγών !

Nέα προηγμένα συστήματα αεραγωγών !

5.292 επισκέψεις στο άρθρο

Η Θερμογκάζ Α.Ε. παρουσίασε τα νέα προηγμένα συστήματα αεραγωγών για μονάδες αερισμού που φέρουν την “σφραγίδα τεχνογνωσίας” της ολλανδικής Ubbink.

Κατασκευασμένα από αντι-μικροβιακά υλικά και με σχεδιασμό υψηλής στεγανότητας στο κύκλωμα αερισμού, τα ολοκληρωμένα συστήματα αεραγωγών της Ubbink σε συνδυασμό με κατάλληλες μονάδες αερισμού  χαρίζουν στο χώρο σας καθαρό αέρα κάθε στιγμή της ημέρας, σύμφωνα με τις νέες κατευθύνσεις του ΚΕΝΑΚ σε υφιστάμενα ή νέα κτίρια.

Kοινοποίησε το »


Με τα συστήματα αερισμού της Ubbink ο μηχανικός μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για την σωστή εφαρμογή της μελέτης του, ο εγκαταστάτης για την ορθή και απροβλημάτιστη εγκατάσταση και ο χρήστης για την ποιότητα αερισμού και την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.


Δύο λόγια για την ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε.

Είναι εισαγωγική - εμπορική και τεχνική εταιρεία, η οποία ασχολείται με εφαρμογές θέρμανσης από το 1975.  Αποτελεί αποκλειστική αντιπρόσωπο της Vaillant GmbH (ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο) για την Ελλάδα και την Κύπρο.  Διαθέτει στην Ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα προϊόντων της Vaillant, τα οποία καλύπτουν την οικιακή και επαγγελματική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού με καύση αερίου, πετρελαίου, γεωθερμία και ηλιοθερμία

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα της Vaillant καλύπτονται από εγγύηση έως 10 ετών, αναλόγως την συσκευή.
Δείτε και 2 premium προιόντα της, τα οποία παρουσιάσαμε πρόσφατα

 

Kοινοποίησε το »