Τα νέα inverter PIKO CI της γερμανικής KOSTAL, συνδυάζουν άψογα τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών αντιστροφέων και των inverter για μεγάλα projects

Τα νέα inverter PIKO CI της γερμανικής KOSTAL, συνδυάζουν άψογα τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών αντιστροφέων και των inverter για μεγάλα projects

KOSTAL – PIKO CI: Για επαγγελματικά φωτοβολταϊκά και μεγάλα projects

3.259 επισκέψεις στο άρθρο

Τα νέα inverter PIKO CI της γερμανικής KOSTAL, συνδυάζουν άψογα τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών αντιστροφέων και των inverter για μεγάλα projects.

Είτε θέλετε να παράγετε ενέργεια για τη μείωση του λειτουργικού κόστους της εταιρίας σας, είτε επιθυμείτε να κατασκευάσετε ένα μεγαβατικό project, οι τριφασικοί PIKO CI σας βοηθούν να το κάνετε, χρησιμοποιώντας τη πιο σύγχρονη διαθέσιμη τεχνολογία, εύκολα και με ασφάλεια. 

Kοινοποίησε το »


Τα διαθέσιμα μοντέλα ισχύος 30, 50 και 60 kW, προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, ενώ με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το σύστημά σας όπως ακριβώς επιθυμείτε. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, όλες οι ρυθμίσεις γίνονται μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και χωρίς την ανάγκη παροχής AC, ενώ οι 4 ΜΡΡ trackers με 12 εισόδους μπορούν σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στον σχεδιασμό.  Η ενσωματωμένη LAN επικοινωνία και το δωρεάν Portal, είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά, γιΆ αυτούς που θέλουν να παρακολουθούν λεπτομερώς την παραγωγή του φωτοβολταϊκού συστήματος, ή την ιδιοκατανάλωση της ενέργειας (σε περίπτωση που πρόκειται για επιχείρηση) και να συγκεντρώνουν όλα τα στατιστικά στοιχεία, ανά ώρα, ημέρα, μήνα, και έτος.



Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς PIKO CI, όπως η υπερφόρτωση της ισχύος της DC εισόδου έως και 50% πάνω από την ονομαστική (π.χ. στο μοντέλο των 60kW μπορούν να εγκατασταθούν έως 90kW), την αναβαθμισμένη μέγιστη ισχύ εξόδου έως και 10% πάνω από την ονομαστική, καθώς και την ολοκληρωμένη ενσωματωμένη επικοινωνία (Wifi, LAN, RS485) και σχεδιάστε το σύστημα σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Ενδεικτικά, τα πάρκα των 500kW υλοποιούνται με μόνο 7 inverter PIKO CI 60.

Επιπλέον, η νέα σειρά PIKO CI της KOSTAL είναι εξίσου ιδανική για την αντικατάσταση παλαιών αντιστροφέων. Η σύγχρονη, βελτιωμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, εκτός της συμβατότητας τους με παλαιότερες γενιές inverter, βελτιώνουν την παραγωγή χωρίς την ανάγκη επανασχεδιασμού του έργου.

Εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η άνω των 10 ετών παρουσία της Ελληνικής ομάδας της KOSTAL εγγυάται υποστήριξη και σεβασμό στους πελάτες της. Παρά τις διακυμάνσεις της αγοράς, ακόμα και σε δυσμενείς συγκυρίες, το Ελληνικό γραφείο της KOSTAL έμεινε εδώ και με την εμπιστοσύνη σας αναπτύχθηκε. Γιατί η KOSTAL, με σχεδόν 110 χρόνια παρουσίας, δεν στοχεύει στο ευκαιριακό κέρδος αλλά είναι προσανατολισμένη στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.
 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της KOSTAL: www.kostal-solar-electric.com

 

Kοινοποίησε το »