Επιστροφή στον διαγωνισμό

Όροι συμμετοχής

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Αuto Τρίτη A.Ε, καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν τα δώρα, όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς του πρώτου και δευτέρου βαθμού. 

2. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, ώστε να συμπεριληφθούν στην κλήρωση, μέχρι 15/4/2019 και ώρα 00:00 μ.μ. 

3. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail, ενώ παράλληλα θα αναρτηθούν και στην σελίδα του 4green.gr

4. Τα δώρα των διαγωνισμών είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται  και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. 

5. H συμμετοχή στο διαγωνισμό και η αποδοχή των δώρων συνιστά έγκριση των υποψηφίων για χρήση του ονόματός τους και των προσωπικών τους στοιχείων, με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, καθώς και για την προώθηση ενημερωτικού υλικού της διοργανώτριας και του δωροθέτη στους συμμετέχοντες. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας εταιρείας ή του δωροθέτη και εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται. 

6. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους. 
Ο Ταχυθερμαντήρας Triton Avena, το προϊόν της εταιρείας ΓΕΝΕΜ, είναι μια ιδανική επιλογή για το σπίτι, το ξενοδοχείο ή την επιχείρηση σας! 
«Το email και τα υπόλοιπα στοιχεία σας θα χρησιμοποιούνται μόνο από την Auto Τρίτη Α.Ε. για τον σκοπό της ταυτοποίησής σας στη διαδικασία του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Δεν θα γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων σας, το οποίο μπορείτε να ασκήσετε με αποστολή σχετικής επιστολής στην Auto Τρίτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής) ή στο e-mail στο [email protected].
Αν έχετε δώσει την ενημερωμένη σας συγκατάθεση για να σας αποστέλλονται τα newsletter της Auto Τρίτη Α.Ε. τότε θα κρατηθεί το email σας και ισχύουν οι σχετικοί Όροι Χρήσης στους οποίους συμφωνήσατε.»