www.4green.gr - 28 Μαρτίου 2024  

Το φυσικό αέριο είναι αποδεδειγμένα μια συμφέρουσα λύση για οικονομική και αποτελεσματική θέρμανση στο σπίτι.

Η απόλυτη εξοικονόμηση!

Διαβάστηκε από 4597 αναγνώστες -

Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης της πολυκατοικίας σας έως και 50%!

 
Υλοποιήστε τα κατάλληλα βήματα ώστε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας την θέρμανση που σας ταιριάζει…
Οι καινοτόμες λύσεις θα εξασφαλίσουν την οικονομικότερη και άρτια λειτουργία μιας εγκατάστασης.


Η multitherm παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού, είτε με συμβατικά καύσιμα όπως Φυσικό Αέριο και πετρέλαιο, είτε ακόμα και με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ποιες είναι στην πράξη οι χρήσεις της αυτόνομης  Θέρμανσης:

Αποτελεσματική θέρμανση σε όλο το σπίτι: Με τον ατομικό σας λέβητα φυσικού αερίου επιτυγχάνετε αποτελεσματική και ποιοτική θέρμανση του διαμερίσματός σας μέσω του υπάρχοντος κυκλώματος των καλοριφέρ, σε αντίθεση με άλλες εναλλακτικές αυτονόμησης (όπως είναι τα κλιματιστικά, οι σόμπες, οι θερμοπομποί, κ.λπ.).
Ζεστό νερό στη στιγμή: Πλέον με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου έχετε παροχή ζεστού νερού χρήσης άμεσα, χωρίς να απαιτείται η προθέρμανση, καθώς ο λέβητας συνδέεται με το κύκλωμα ζεστού νερού χρήσης του διαμερίσματός σας και λειτουργεί άμεσα με το άνοιγμα της βρύσης. 

Γρήγορο και νόστιμο μαγείρεμα: Με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου μπορείτε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη οικιακή συσκευή, να έχετε κάθε στιγμή απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει. Οι εστίες δε χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει.
tips ατομικής θέρμανσης:
  • Η εγκατάσταση ατομικής θέρμανσης με φυσικό αέριο μας δίνει τη δυνατότητα να θερμάνουμε το διαμέρισμα, έχοντας ταυτόχρονα ζεστό νερό χρήσης.
  • Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου λόγω του μικρού χώρου που καταλαμβάνουν μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο μπαλκόνι είτε σε κάποιον ακάλυπτο χώρο ή ακόμη και σε εσωτερικό χώρο στο διαμέρισμα.
Ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από καυστήρες φυσικού αερίου, καυστήρες πετρελαίου, λέβητες πετρελαίου/φυσικού αερίου ή επίτοιχους λέβητες, θερμαντικά σώματα, κλιματιστικά και οτιδήποτε αφορά στην εγκατάσταση θέρμανσης ή κλιματισμού, είναι διαθέσιμο στην multitherm, έτσι ώστε να καλύψει την δική σας ανάγκη και να προσφέρει λύσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ