Aπολαμβάνεται καλύτερη ενεργειακή απόδοση άρα και οικονομία εύκολα και γρήγορα.

Το χρώμα της οικονομίας

Διαβάστηκε από 17388 αναγνώστες -

Πως λειτουργούν τα ενεργεικά χρώματα; Αξίζει ή επένδυση και τι πρέπει να περιμένετε από την χρήση τους;

 
Τα θερμομονωτικά ή ενεργειακά χρώματα είναι μια εύκολη και πρακτική λύση για να μειώσουμε κατά πολύ την ενέργεια που σπαταλάμε κυρίως για την ψύξη του χώρου μας το καλοκαίρι. Είναι βασικό συστατικό για τα κτίρια μηδενικής κατανάλωσης.

Χρησιμοποιούν νανοτεχνολογία (μικρά σωματίδια) για να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία αντί να την απορροφούν και να την μεταφέρουν μέσα στο σπίτι μας.

Επίσης το γεγονός ότι υπάρχει κενό ανάμεσα σε αυτά τα σωματίδια βοηθούν πολύ γενικότερα στην θερμομόνωση της οικίας μας κάνοντας μας οικονομία και τους κρύους μήνες του χρόνου.
Εφαρμόζονται και σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς τοίχους

Προφανώς δεν μπορούν από μόνα τους να αντικαταστήσουν μια συνολική θερμομόνωση με εξωτερικό κέλυφος και ενεργειακά κουφώματα και τζάμια αλλά είναι η λύση για όσους θέλουν να κάνουν οικονομία και να ρίξουν τις ενεργειακές απώλειες χωρίς μεγάλο κόστος.

Την επόμενη φορά που θα βάψετε το σπίτι σας μέσα ή έξω θυμηθείτε ότι με ένα μικρό ποσό επιπλέον μπορείτε να βάλετε ενεργειακά χρώματα και έτσι να απολαμβάνεται καλύτερη ενεργειακή απόδοση άρα και οικονομία εύκολα και γρήγορα.  

Πλεονεκτήματα:
  • Ευκολότερη ψύξη το καλοκαίρι, λιγότερη κατανάλωση περισσότερη οικονομία
  • Απολαμβάνεται υγρομόνωση και θερμομόνωση
  • Μπορείτε να διαλέξετε από πολλά είδη χρωμάτων
  • Αντανακλούν δεν απορροφούν τον ήλιο
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα δομικά υλικά λόγω αντανακλαστικότητας της ηλιακής ακτινοβολίας που σημαίνει λιγότερα χρήματα για συντήρηση και επισκευές.
Τι πρέπει να προσέχετε:
  • Οι γκάμα χρωμάτων είναι μικρότερη αφού συνήθως είναι «ψυχρά» χρώματα
  • Δεν αντικαθιστούν μια ολοκληρωμένη θερμομόνωση (κέλυφος, υλικά, τζάμια, κουφώματα)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

  • Χρωματίστε με οικολογικά χρώματα VECHRO

    Τα οικολογικά, άοσμα και ανθεκτικά χρώματα της Vechro είναι κατάλληλα για κάθε εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια! Η Vechro προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας & αισθητικής με άριστη αντοχή στο χρόνο και συμμορφωμένα με τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά κριτήρια! τηλ: 210-4816101-3 Περισσότερα