Η εξοικονόμηση κόστους για τις αντλίες θερμότητας υπολογίζεται στο 65% σε σύγκριση με το πετρέλαιο θέρμανσης και 40% με το φυσικό αέριο.

Λύση στη θέρμανση

Διαβάστηκε από 2503 αναγνώστες -

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια λύση θέρμανσης οικιακής και βιομηχανικής κλίμακας που προσελκύει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια.

 
Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας δίνει νέες λύσεις και στον τομέα της θέρμανσης. Στις μέρες μας που οι τιμές των υγρών καύσιμων έχουν φτάσει στα ύψη η τεχνολογία σας δίνει νέες λύσεις για να ζεσταθείτε.

Οι αντλίες θερμότητας Copco έχουν πολλές χρήσεις (θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό στο σπίτι ή ζεστό νερό για εμπορικές χρήσεις), εξοικονομούν κόστος που απαιτείται για εισαγωγές ορυκτών καυσίμων, ενώ έχουν χαμηλές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Η Copco Κωστάκης Πέτρος  &Σια Ο.Ε, λοιπόν, διαθέτει τα μέσα για να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος θέρμανσης του σπιτιού σας.

Επιπλέον πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας:
  • Η αρχή λειτουργίας της Αντλίας Θερμότητας είναι η μεταφορά θερμότητας από κάποιο όριο χαμηλής θερμοκρασίας σε ένα υψηλότερο.
  • Η απαιτούμενη ενέργεια για θέρμανση και ψύξη απορροφάται κατά 70% από το περιβάλλον. Το υπόλοιπο 30% λαμβάνεται με τη μορφή της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ