Πέραν της ενεργειακής ανακαίνισης, η θερμομόνωση και η υγρομόνωση, πρακτικά «μεταφράζονται» και σε ένα καινούριο, πλήρες και ανακαινισμένο εξωτερικά, κτίριο

Η Knauf Insulation κατά την τελευταία δεκαετία έχει πετύχει σημαντική ανάπτυξη και έτσι κατάφερε να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα της θερμομόνωσης.

Επενδύστε στη μόνωση!

Διαβάστηκε από 3789 αναγνώστες -

Σκέφτεστε τον τρόπο με τον οποίο θα αναβαθμίσετε την κατοικία σας; Ανακαλύψτε γιατί η μόνωση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και στην εξοικονόμηση.

 
Στην εποχή μας, όπου τα έξοδα για θέρμανση και ψύξη ολοένα αυξάνονται, η λύση της θερμομόνωσης είναι η σημαντικότερη ως μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας και την ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρημάτων, μιας και όταν κάνετε θερμομόνωση τα έξοδά σας για κλιματιστικά, πετρέλαια και καλοριφέρ θα είναι σημαντικά μικρότερα.

Η Knauf Insulation προσφέρει στην αγορά μονωτικά υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα οικοδομικών αλλά και τεχνικών εφαρμογών μόνωσης.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μονωτικών υλικών όπως ο ορυκτοβάμβακας και ο πετροβάμβακας  με τεχνολογία ECOSE,  η  Knauf Insulation, προσφέρει άριστο επίπεδο στον τομέα της θερμομόνωσης. 

Η Knauf Insulation προτείνει το σύστημα μόνωσης σκεπών με φυσικό ορυκτοβάμβακα ECOSE Technology, με διαπνέουσες μεμβράνες LDS. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο μονωτικό υλικό που έχετε δοκιμάσει.
Προσφέρουν: 
· Απαλότερη αίσθηση
· Χαμηλή οσμή
· Ευκολία στη διαχείριση
· Ευκολία στο κόψιμο
 
Μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν με την βοήθεια της εταιρείας για τη χρήση που σας ταιριάζει όπου και θα πετύχει τα ακόλουθα:
  • Μειωμένη ανάγκη για ψύξη και θέρμανση
  • Έως 50% οικονομία χρημάτων
  • Ακουστική προστασία και πυροπροστασία
  • Γρήγορη απόσβεση της επένδυσης
  • Μόνιμα αυξημένη άνεση και αξία της κατοικίας σας
  • Προστασία του περιβάλλοντος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ