Την τελευταία δεκαετία έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στη νομοθεσία σχετικά με τη διαχείριση των αστικών λυμάτων και επαναχρησιμοποίησή τους.

Η ROTOSAL συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών πρώτων υλών.

Απεικόνιση του συστήματος επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων, ROTOSEPTIC

Βιολογικός καθαρισμός.

Διαβάστηκε από 2572 αναγνώστες -

Η πρωτοτυπία της δεξαμενή ROTOSEPTIC έγκειται στο γεγονός ότι συγκεντρώνει τους χώρους μιας τριβάθμιας διάταξης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων σε μια δεξαμενή, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του συστήματος στον ελάχιστο δυνατό όγκο επεξεργασίας.

 
Παρακολουθώντας τις αλλαγές και ενημερώσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών νόμων,  η ROTOSAL σχεδίασε, ερεύνησε και ανέπτυξε μια σειρά από compact μονάδες επεξεργασίας λυμάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από το σύνολο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Έτσι, συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των λυμάτων, που αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς κατά την τελευταία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τη ρύπανση του περιβάλλοντος που οφείλεται σε κακή ή καθόλου διαχείριση των λυμάτων.
 
Ο τρόπος κατασκευής της δεξαμενής του συστήματος ROTOSEPTIC αποτελεί Πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη Ευρεσιτεχνία της εταιρείας ΣΥΡΜΟΣ-ΛΕΒΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., της πρωτοπόρου βιομηχανίας στην κατασκευή δεξαμενών υψηλής αντοχής από Πολυαιθυλένιο.

Συγκεκριμένα το σύστημα επεξεργασίας ROTOSEPTIC αποτελείται από:

Α)Δεξαμενή Υποδοχής λυμάτων - πρωτοβάθμιας καθίζησης αιωρούμενων στερεών σωματιδίων και αναερόβιας επεξεργασίας.

Β)Δεξαμενή αερόβιας επεξεργασίας (βιοαντιδραστήρας).
 
Γ)Δευτεροβάθμια καθίζηση και ανακυκλωφορία επεξεργασμένου νερού.

Έχοντας 40 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων πολυαιθυλενίου που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και την επεξεργασία του νερού, τροφίμων και χημικών, η ROTOSAL παρουσιάζει στην ευρωπαϊκή αγορά, τις compact μονάδες επεξεργασίας λυμάτων ROTOSEPTIC .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ