www.4green.gr - 28 Μαρτίου 2024  

Φωτοβολταϊκά πάνελ νέας γενιάς από την Solar Frontier

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ Solar Frontier, από την Olympic engineering and consulting προσφέρουν μια από τις υψηλότερες αποδόσεις μετατροπής ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική

Πάνελ νέας γενιάς

Διαβάστηκε από 9171 αναγνώστες -

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρούμε, μία αυξανόμενη ζήτηση για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα. Είναι λογικό αφού πολλοί στρέφονται στην ηλιακή ενέργεια ως πιο οικονομική και πράσινη λύση. Πληροφορηθείτε όμως σωστά!

 
Παράγουμε περισσότερο, πληρώνουμε λιγότερα!
 

Η Olympic engineering and consulting μας προτείνει τα ιαπωνικά πάνελς της Solar Frontier, με  μεγάλη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία υπερβαίνει την αντίστοιχη παραγωγή των υπόλοιπων πάνελς στην αγορά κατά +10% με +15% τουλάχιστον.

Ας υποθέσουμε πως οι ημερήσιες καταναλώσεις ( φώτα, ψυγείο, τηλεόραση, υπολογιστής ) μίας κατοικίας ανέρχονται σε 2.500 κWh (κιλοβατώρες). 
 
Για να παραχθούν αυτές οι κιλοβατώρες,θα χρειαστούν φωτοβολταϊκά πάνελς ισχύος 900W. Εάν όμως επιλέξουμε τα πλαίσια Solar Frontier, θα χρειαστούμε φωτοβολταϊκά πάνελς ισχύος 750W. 
 
Αυτονομία για πού αντέχει στη ζέστη
 
Τα φωτοβολταϊκά νέας γενιάς της Solar Frontier, υφίστανται πολύ μικρή πτώση της παραγωγής τους, σε μεγάλες θερμοκρασίες, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα πάνελ στην αγορά. Αυτό το πλεονέκτημα οφείλεται στον χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή τους (-0,31%). Το αποτέλεσμα είναι πως τα πάνελς της Solar Frontier, έχουν μεγαλύτερη απόδοση και παράγουν περισσότερο και το καλοκαίρι.

H Olympic engineering and consulting σας προμηθεύει και εγκαθιστά τα πάνελ νέας γενιάς σε όλη την Ελλάδα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ