Ποιοτική εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με την υπογραφή δύο μεγάλων εταιρειών

Εγγύηση στα φωτοβολταϊκά

Διαβάστηκε από 2458 αναγνώστες -

Η επέκταση της συμφωνίας μεταξύ της NanoDomi και της Amerisolar μας εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες στην αγορά φωτοβολταϊκών για τα επόμενα 2 χρόνια!

 
Μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στο κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συστημάτων εξοικονόμησης στην Ελλάδα, η NanoDomi θα είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για τα επόμενα 2 χρόνια της αμερικάνικης καινοτόμου εταιρείας κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων Amerisolar. Η επέκταση της συμφωνίας προήλθε λόγω της πολύ καλής συνεργασίας των δύο εταιρειών που κρατά από το 2015.

Προσφέροντας αξιοπιστία και προσιτές τιμές, μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων  και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Amerisolar διανέμονται από την NanoDomi στην ελληνική και διεθνή αγορά. Αποτελεί λύση για κάθε τύπου εφαρμογή και εγκατάσταση (offgrid, ongrid, αυτόνομα φωτιστικά κ.α.).

Η συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας στην αγορά καθώς και η επέκταση και εδραίωση της συμφωνίας με την Amerisolar μας υπόσχεται ποιοτική εξυπηρέτηση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και στο εξωτερικό μέσα από το επίσημο δίκτυο διανομέων και πιστοποιημένων μεταπωλητών. Πάντα κάποιος θα είναι κοντά σας για άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ